Perussuomalaiset ovat oikeutetusti "The Finns". Tässä syy.

Puuttumatta sen kummemmin eri ihmisten suuttumuksiin, kommentteihin ja kirjoituksiin, todistan tässä miksi perussuomalaisilla ei ole pelkästään oikeus ”the Finns” -käännökseen, vaan myös täysin loogiset perusteet.

Monet ihmiset kuvittelevat, että perussuomalaisten ”The Finns” on etninen tai peräti kansallisuuteen viittaava nimi. Ei ollenkaan.

Katsotaan ensin mitä ”Finns” tarkoittaa näissä tapauksissa.

ETNINEN FINNS KOSKEE ENEMMISTÖÄ MEISTÄ

Etninen suomalaisuus on mahdotonta sinänsä määritellä, joten se voidaan tulkita tiukalla tai vähemmän tiukalla tekniikalla. Nimittäin absoluuttinen suomalainen etnisyys vaatisi 100% suomalaisugrilaista verenperintöä, jostakin esihistoriallisesta hämärästä, jolloin suomalaisugrilaiset heimot asuttivat koko pohjoista Eurooppaa Ruotsi Norrlannista Uralille saakka.

Tiukka tulkinta edellyttäisi, että nykysuomalaisen molemmat vanhemmat ovat syntyperältään suomalaisia ja suomenkielisiä, ja lisäksi kaikki tunnetut esivanhemmat ovat syntyperältään suomalaisia ja lapsuudestaan saakka suomenkielisiä.

Väljempi tulkinta olisi jotakin sellaista, että muutama sukupolvi (vanhemmat ja isovanhemmat) on syntyperäisiä suomalaisia ja kotikieleltään suomenkielisiä.

Perussuomalaisten ”the Finns” ei kuitenkaan ole etninen määritelmä. Sen sijaan ”True Finns” viittaa juuri etniseen suomalaisuuteen, ja sen mielleyhtymiä voisivat olla kansallissosialistiset tulkinnat saksalaisuudesta. Siksi olen itsekin kritisoinut englanninkielistä ”True Finns” -käännöstä alusta alkaen.

KANSALLISUUS-TULKINTA

Tiukka tulkinta olisi se, että suomalainen on syntyjään Suomen kansalainen, jonka molemmat vanhemmat ovat syntyperäisiä Suomen kansalaisia. Löysä tulkinta olisi sellainen, että henkilö on tällä hetkellä Suomen kansalainen, riippumatta syntyperästään tai etnisestä tai kansallisesta alkuperästään.

Tämä kattaa tietysti 100% Suomen kansalaisista.

Perussuomalaisten ”The Finns” ei myöskään liity kansalaisuuteen.

”THE FINNS” ON MERKITYKSELTÄÄN POLIITTINEN

Kun poliittinen puolue ottaa käännösnimekseen ”The Finns”, se viittaa poliittiseen suomalaisuuteen.

Mitä muuta voi poliittinen puolue tehdä? Se on puolue, siksi sen nimi viittaa sen politiikkaan.

Tätä ei moni halua tunnustaa.

Perussuomalaisten politiikka on suomalaista, ja seuraavaksi todistan, että se on myös ainoa eduskuntapuolue, jonka politiikka on suomalaista.

VASEMMISTO = LUOKKAJAKOA JA INTERNATIONAALIA

Poliittinen vasemmisto on opillisesti ja määritelmällisesti luokkajakoon perustuvaa politiikkaa.

Vasemmisto on opillisesti nationalismia vastustavaa, eli se ei voi olla poliittisesti nationalismia, eikä liioin poliittisesti suomalaista.

Vasemmisto pyrkii jaottelemaan ihmiset luokkiin, ja siksi vasemmisto puhuu aina luokkatietoisuudesta. Koska vasemmisto ei hyväksy nationalismia, se rakentaa luokkien kansainvälistä yhteisöä. Neuvostoliitto sanoi sen näin: ”Kaikkien maiden proletaarit, liittykää yhteen”.

Nykyinen vasemmistoliitto huutaa: ”vastakkainasettelun aika on nyt”.

Ay-liike ylläpitää tätä vastakkainasettelua, jossa eri yhteiskuntaluokat ovat aina vastakkain.

Suomen itsenäisyydestä järjestetyssä äänestyksessä 1917 sai itsenäisyys noin 80 vastustavaa ääntä. Mikähän suuntaus? Vasemmisto tietenkin!

Hävittyään itsenäisyysäänestyksen se kääntyi internationalistisen Venäjän kommunistiliikkeen suuntaan ja sai aselähetyksiä omaan luokkataisteluunsa. Vasemmisto kutsuu vuotta 1918 nimellä ”luokkasota”, ja keskitty valkoisen terrorin tuomitsemiseen.

Vasemmiston kansainvälinen ulottuvuus on ”sosialistinen internationaali”, joka on tietysti heikentynyt Neuvostofuckingliiton romahdettua.

Mutta: vasemmisto ei ole suomalaisuutta, se on luokkatietoisuutta ja internationalismia.

VIHREÄT OVAT KANSAINVÄLINEN YMPÄRISTÖTERRORIJÄRJESTÖ

Vihreät voidaan käytännössä luokitella vasemmistoon, mutta sillä on erityinen lokeronsa.

Kun Neuvostofuckingliitto romahti, monet vasemmistoradikaalit liityivät ympäristöliikkeeseen, joka politiikassa tunnetaan nimellä Vihreät.

Vihreät ovat voimakkaasti kansainvälinen liike, jonka toiminta on globaalia. Greenpeace-tyyppiset järjestöt rekrytoivat maailmanlaajuisesti ja harjoittavat maailmanlaajuista terrorismia.

Vihreät ovat voimakkain monikulttuurin edistäjä Suomessa.

Ilmastohuijaus on globaali hanke, joka pyrkii globaaleihin tavoitteisiin, petollisesti. Se väittää suojelevansa ”ilmastoa”, mutta käytännössä vaatii kaikkein maiden sitoutuvan ”päästöihin”, kaikkien maiden sitoutuvan päästökauppaan ja saavuttamaan koko ihmiskunnan kattavan hiilitili-järjestelmän.

Vihreillä ei ole mitään sitoutumista kansalliseen, eikä siten myöskään suomalaiseen, politiikkaan, vaan kaikki on puhtaasti globaalia. Lopullinen tavoite on vihreä diktatuuri, missä jokaisen ihmisen laillinen reviiri on supistettu, liikkuminen on luvanvaraista, ja ns. ”hiilitilin” tultua täyteen, on aika kuolla.

RKP ON RUOTSALAINEN ”THE SWEDES” (ei tarkoita lanttua)

Ruotsalainen kansanpuolue, joka on häviäjien hallituksen ainoa eduskuntapaikkansa säilyttänyt, on ruotsalainen puolue. Se on kielellisesti, kulttuurillisesti, edunvalvonnallisesti ja jopa ”etnisesti” ruotsalainen puolue. Tämä lienee itsestään selvää.

KD ON TAIVAAN VALTAKUNNAN JEESUKSEN MORSIAN

Kristillinen liitto ei ole suomalainen, ei kansallinen, ei etninen eikä suomalaisuutta edustava puolue.

Se on juutalaistaustaisen uskonnon edustaja Suomessa. Se on lähtökohtaisesti välimerenalueen perintöä ylläpitävä oppirakennelma, jonka kahtiajako perustuu pelastusoppiin.

Jeesuksen morsian on seurakunta, uskovaiset, jotka ottavat vastaan jumalallisen armahduksen ja ovat matkalla ikuiseen elämään taivaassa. Valkoisiin viittoihin pukeutuneet koodeeläiset eivät taivaan valtakunnassa edusta millään tavalla suomalaista politiikkaa.

KOKOOMUS ON EUROBYROKRAATIAN, GLOBALISMIN, UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN JA MAAILMANHALLINNON JUOKSUPOIKA

Entinen isänmaallinen ja kansallinen kokoomus on hakenut ”kaverinsa” van Rompuyn ja Berlusconin kaltaisista ihmiskunnan kukkasista, jotka haetaan Helsingin Kämp-hotelliin varmistamaan Bilderberg-Kataiselle voitto vaaleissa.

”Mikään ei tule muuttumaan”, vakuutettiin kansainväliselle medialle hävityn vaalin jälkeen, ja juuri niin tapahtui.

Kansallinen Kokoomus on nyt globalistinen Kokoomus, jonka tarkoitus on viedä Suomi ”Euroopan ytimeen”, sitoa euroon ja EU-jäsenyyteen perustuslailla, ja lisäksi ylivelkaannuttaa Suomi niin, että kansallinen päätöksenteko halvaantuu ja maa putoaa kuin kypsä omena suurpankkiirien käskyvaltaan.

Kokoomuksen kannattaja on ylpeä eurooppalaisuudestaan tai kansainvälistymisestään, jopa niin pitkälle, että se näkyy hänen ostoskäyttäytymisessään. Voitaisiin jopa puhua suomalaisten tuotteiden boikotoinnista. Lapset laitetaan vieraskieliseen kouluun ja jopa työpaikalla saatetaan puhua vain englantia.

Markkinatalous olisi toimiessaan hyvä, mutta globalisaatiota edistäessään kokoomus huomaamattaan tuhoaa Suomen. Se päästää kansainvälisen pääoman vapaasti ostamaan kruununjalokivet Suomesta, jolloin voitot valuvat Suomesta, ja pääomakato kotimaassa estää omaisuuden säilymisen suomalaisissa käsissä. Suomi voi säätää lakeja, joilla turvataan ulkomaisen pääoman oikeudet, mutta ei sellaisia, joilla turvataan suomalaisten oikeuksia.

Niinpä reunavaltiosta (Suomesta) tulee nopeasti tyhjään imetty talous, josta kaikki voitolliset yritykset on myyty pois, lahjakkuudet houkuteltu töihin muihin maihin ja jäljelle jää raaka-aineet (pohjavesistä alkaen), jotka tyhjennetään ja viedään muualle.

Suomeen jää vanhukset, sairaat ja laiskurit, joiden kansalaispalkka ylläpitää elämää ilman sisältöä. Samalla Suomesta tulee ydinjätteen hautausmaa ja 63 miljoonan siirtolaisen dumppauspaikka, kiitos kokoomuksen globalisaatiopolitiikan.

KESKUSTA, MIKÄ SE ON?

Oppositiopuolue keskusta määrittelee itsensä keskustaan, eli se siitä sitten.

Mutta jos tarkkaillaan Bilderberg-käskytettävien mattivanhasten ja paulalehtomäkien politiikkaa, se on ollut ilmastomaksujen kritiikitöntä lupaamista ilmastohuijareille ja käsittämättömien jätteidenkäsittelylaitosten pakottamista jokaiseen mummonmökkiin, niemeen, notkoon ja saarelmaan.

Keskusta oikeutetusti hävisi vaalit ja toivottavasti se kokonaan lakkautetaan ennen seuraavia vaaleja. Sen toiminta on ollut likaisinta, härskeintä ja maanpetoksellisinta miesmuistiin.

Sen entinen johtaja siirtyi perheyrittäjien johtoon, tajuamatta mitään perheistä (hylkäsi omansa) saatikka yrittämisestä (poliittinen peluri).

SUMMA SUMMARUM

Perussuomalaisten politiikka on suomalaista. Se on ainoa eduskuntapuolue, jonka ohjelmassa on suomalaisuus, Suomen etu, suomalaisten etujen ajaminen ja suomalaisuus ideologiana.

Siksi, perussuomalaisten poliittinen englanninkielinen käännös olkoon ”The Finns”.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu